zondag, 17 december 2017
Home Informatie vliegvelden Rotterdam Airport Goedkoop en gratis parkeren Rotterdam Airport

Goedkoop en gratis parkeren Rotterdam Airport

Er zijn genoeg mogelijkheden tot lang goedkoop parkeren bij Rotterdam The Hague Airport. In onderstaande voorbeelden gaan we uit van één week parkeren. Hoe langer je parkeert hoe goedkoper het in verhouding wordt.

Rotterdam Airport zelf beschikt over verschillende parkeerterreinen. De goedkoopste optie is parkeren op parkeerterrein P10. Daar parkeer je vanaf €43,50 voor een week, maar moet je nog wel een tien minuten naar de luchthaven lopen. Voor €10 meer parkeer je je auto halverwege, op P1 t/m P3. Wil je echt naast de terminal staan pak je P6, daar betaal je €75 voor de eerste week. P10 kan alleen online geboekt worden. Maar om zeker te zijn van een plekje is het aan te raden sowieso van te voren te reserveren.

Parkeren Rotterdam The Hague Airport
Parkeren Rotterdam The Hague Airport

Andere opties goedkoop parkeren 

Een andere mogelijkheid is Quick Parking Rotterdam. Hier betaal je ook €43,50 voor de eerste week, maar kun je wel gebruik maken van een gratis shuttlebusje die 24 uur per dag in enkele minuten heen en weer naar de luchthaven rijdt.

Valet parkeren

Een andere optie is valet parkeren. Je rijdt gewoon naar het vliegveld van Rotterdam waar een chauffeur op je staat te wachten. Hij brengt de auto naar de parking en wanneer je terugkomt staat hij voor je klaar en rijdt je zo weg. Deze service is het goedkoopste wanneer je deze boekt via parkeervergelijker Parkos. Je maakt al gebruik van de valet service voor Rotterdam Airport voor €69 voor de eerste week.

Valet parkeren Rotterdam The Hague Airport
Valet parkeren Rotterdam The Hague Airport

Park, Sleep & Fly

Wanneer je wat langer gaat parkeren, gewoon uitgerust in het vliegtuig wilt stappen of heel vroeg vliegt kan het handig zijn om gebruik te maken van Park, Sleep & Fly arrangement. Er zijn enkele hotels in de buurt van Rotterdam die dit aanbieden. Zo is er het Best Western Plus Hotel waar je voor €84 een overnachting hebt en een klein bedrag extra betaald voor het parkeren. Bijkomende kosten voor 1/2/3 weken parkeren zijn €15/€30/€45 euro. Dit is inclusief vervoer van en naar de luchthaven.

Park, sleep & fly Rotterdam Airport
Park, sleep & fly Rotterdam Airport

Gratis parkeren

Er zijn ook mogelijkheden om gratis te parkeren in de omgeving van Rotterdam The Hague Airport. Zo kun je kosteloos parkeren op P+R Meijersplein en met bus 33 het laatste stukje naar het vliegveld reizen.

Hoewel deze P+R over het algemeen als veilig worden beschouwd, blijft de meest veilige optie natuurlijk gewoon betaald parkeren.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Rotterdam Airport Hoe kom je er?

Volg ons

24,607FansLike
151VolgersVolg
344VolgersVolg
De beste deals direct in je inbox!

Nieuwste deals