zondag, 17 december 2017
Home Informatie vliegvelden Weeze Airport Goedkoop en gratis parkeren Weeze Airport

Goedkoop en gratis parkeren Weeze Airport

Er zijn diverse opties voor lang parkeren bij Airport Weeze. In onderstaande voorbeelden gaan we uit van één week parkeren. Hoe langer je parkeert hoe goedkoper het in verhouding wordt.

Het vliegveld zelf kent drie onbewaakte parkeerterreinen. Je betaald op P1/P2/P3 voor een week parkeren €70/€55/€45. Het enige verschil tussen de parkeerplaatsen is de afstand tot de terminal. Je kunt van te voren online reserveren. Naast het aanbod van het vliegveld zelf heb je meer opties.

Goedkoop parkeren

Je kunt het beste naar een parkeerplek zoeken via parkeervergelijker Parkos. Deze vergelijkt verschillende parkeeraanbieders met elkaar en toont je de goedkoopste opties. Doordat de de aanbieders direct met elkaar concurreren op deze website, boek je er eigenlijk altijd goedkoper dan direct bij de aanbieder zelf.

Hier vind je bijvoorbeeld een parkeerplek op een netjes afgesloten terrein voor €35 – €40. Bekijk het volledige aanbod. 

Parkeervoorbeeld Parkos Weeze
Parkeervoorbeeld Parkos Weeze

Park, Sleep & Fly

Wanneer je twee weken of langer gaat parkeren of gewoon uitgerust in het vliegtuig wilt stappen is het het overwegen waard om gebruik te maken van een Park, Sleep & Fly arrangement. Dit kan bij Schloss Wissen, een indrukwekkend historisch kasteelhotel. Zij bieden een sleep, park & fly arrangement voor €145. Dit is inclusief overnachting, vervoer van en naar de luchthaven en 30 dagen parkeren. Geen gekke deal voor zo’n fantastisch hotel.

Schloss Wissen Sleep Park Fly Weeze Airport
Park, Sleep & Fly Schloss Wissen

Gratis parkeren

Er zijn in de omgeving van Weeze ook mogelijkheden tot gratis parkeren. Let wel dat de vakantieparkeerders al jaren een grote bron van ergernis zijn voor de bewoners. Hierdoor is parkeren in een willekeurige straat waarschijnlijk geen goed idee. De meest veilige optie tot gratis parkeren bij vliegveld Weeze is daarom de P+R bij het station in Weeze. Vanaf daar kun je bus SW1 naar het vliegveld pakken. Deze gaat om het uur. Bekijk de rit op de website van de Deutsche Bahn. Geef als vertrekpunt “Bahnhof, Weeze” in en als aankomstpunt “Airport Terminal 1, Weeze”

Een alternatief is gratis parkeren in het nabijgelegen stadje Kevelaer. Vanaf station Kevelaer ben met bus 73 in zo’n 20 minuten bij de terminal. Kijk op de website van de Deutsche Bahn voor de reis. Geef als vertrekpunt “Bahnhof, Kevelaer” in en als aankomstpunt “Airport Terminal 1, Weeze”.

Wij vonden ook nog dit lijstje met gratis parkeerplekken in Weeze en omgeving, maar nogmaals, niet zonder risico. We zijn ook berichten tegengekomen over bewoners die uit onvrede auto’s beschadigen. Een auto met een Nederlands kenteken valt altijd extra op, vooral als hij er wat langer staat. De veiligste optie blijft toch betaald parkeren.

Bovenstaande informatie m.b.t gratis parkeren is samengesteld na zorgvuldig online onderzoek. We kunnen echter niet voor de juistheid garant staan. Graag zouden we in contact komen met mensen die gratis geparkeerd hebben rond Weeze Airport om deze informatie te controleren. Heb jij meer informatie? Stuur ons dan een berichtje via de Contact pagina.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Weeze Airport – Hoe kom je er?

Parkeerinformatie overige vliegvelden

Parkeren Amsterdam Schiphol
Parkeren Brussels Airport
Parkeren Düsseldorf Airport
Parkeren Eindhoven Airport
Parkeren Frankfurt Airport
Parkeren Keulen Bonn Airport
Parkeren Maastricht Airport
Parkeren Rotterdam Airport

Volg ons

24,607FansLike
151VolgersVolg
344VolgersVolg
De beste deals direct in je inbox!

Nieuwste deals