Dankzij een unieke samenwerking tussen Naar Kaapverdische Eilanden en TicketTipper.nl kunnen we jullie goedkope tickets aanbieden naar het altijd zonnige Sal, Kaapverdië vanaf Amsterdam.

Deze touroperator heeft nog een aantal Transavia tickets over met vertrek op 16 of 23 maart en deze bieden ze je aan voor slechts €180 retour. Je kunt terugvliegen op 23 of 30 maart. De tickets zijn uitsluitend te bestellen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Het aantal tickets is beperkt. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Het contactformulier wordt direct doorgestuurd naar Naar Kaapverdische Eilanden en je bestelling is pas definitief als je bevestiging van ze hebt ontvangen. Maximaal 2 tickets per bestelling.

Bestemming:

Sal, Kaapverdië

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bagage:

Alleen handbagage

Wanneer:

Er zijn tickets beschikbaar voor:
16 – 23 maart
16 – 30 maart
23 – 30 maart

Hoe:

Vul onderstaand contactformulier in en Naar Kaapverdische Eilanden zal contact met je opnemen.

Bestelling:

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.