Goedkope vliegtickets naar warme bestemmingen vanaf Amsterdam. We kwamen goedkope tickets tegen in het najaar en de winter naar Marokko, de Canarische Eilanden en Kroatië. Je vliegt al voor €41 retour met Easyjet.

De prijs is op basis van twee personen, maar vlieg je alleen komt er slechts €10 bij.

Bestemmingen:

Agadir €41 >
Fuerteventura €46 >
Lanzarote €51 >
Dubrovnik €56 >
Split €61 >

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bagage:

Alleen handbagage

Wanneer:

Afhankelijk van bestemming

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Agadir 30 november – 7 december
Voorbeeldboeking Fuerteventura 11 – 18 december
Voorbeeldboeking Lanzarote 10 – 17 december
Voorbeeldboeking Dubrovnik 29 september – 6 oktober
Voorbeeldboeking Split 1 – 8 oktober

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.