Fez, Marokko voor maar €20 retour vanaf Weeze!

Home Afrika Marokko Fez, Marokko voor maar €2...

Fez staat vooral bekend om het oude gedeelte binnen de stadsmuur, beter bekend als de medina. Wanneer je er rond loopt lijkt het alsof je terug in de tijd gaat. Een wirwar van duizenden straatjes en steegjes met pleinen, fonteinen, markten, winkeltjes en leerlooierijen. In de medina vind je geen auto’s, al het vervoer gaat per ezel of trekkar.

In mei vlieg je al voor €20 retour naar deze Marokkaanse stad vanaf Düsseldorf Weeze.

Bestemming:

Fez, Marokko

Vertrek:

Düsseldorf Weeze

Bagage:

Alleen ruimbagage

Wanneer:

Mei

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Voorbeelddata:
07.05.2019 – 16.05.2019
16.05.2019 – 21.05.2019
23.05.2019 – 28.05.2019
en meer…

Hoe:

Je vindt de vluchten met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt de verschillende aanbieders en toont je de goedkoopste optie.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare!

Voorbeeldboeking Fez 16 - 21 mei
Voorbeeldboeking Fez 16 – 21 mei

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.

 

Volg ons

32,262FansLike
6,767VolgersVolg
569VolgersVolg

De nieuwste deals