Een hele mooie Last Minute deal van L’tur Fly. Vlieg met Condor naar Mombasa, Kenia en ga op safari en ontdek de prachtig witte stranden in het zuidoosten van Kenia. Je vliegt aanstaande woensdag 6 februari heen en 15 februari weer terug voor maar €280 vanaf Frankfurt. Dit tarief is incl. ruimbagage.

Vertrek:

Frankfurt Airport
– Hoe kom je er?
– Goedkoop en gratis parkeren

Aankomst:

Mombasa, Kenia

Bagage:

20 kg ruimbagage + handbagage

Wanneer:

6 – 15 februari

Hoe:

Zoek en boek de tickets bij het Duitse reisbureau L’tur Fly.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je snel op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Mombasa 6 - 15 februari
Voorbeeldboeking Mombasa 6 – 15 februari

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.