Ontdek de prachtig witte stranden van het zuidoosten van Kenia met dit bizarre tarief van Condor naar Mombasa vanaf Frankfurt. Je vliegt op een aantal dagen in november en december voor maar €200 retour. Voor een kleine meerprijs is er nog meer keuze. Het tarief is met alleen handbagage en zal waarschijnlijk snel weer weg zijn, dus handel snel.

Vertrek:

Frankfurt Airport
– Hoe kom je er?
– Goedkoop en gratis parkeren

Aankomst:

Mombasa, Kenia

Wanneer:

November t/m december.

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Vertrek op:

7, 28 november
5, 12 december

Terug op:
21, 28 november
4, 19, 25, 26 december

Hoe:

Zoek en boek de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt de verschillende aanbieders en toont je de goedkoopste optie, in dit geval meestal Condor zelf.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je snel op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Mombasa 5 - 19 december
Voorbeeldboeking Mombasa 5 – 19 december

Tours, transfers & meer:

Ontdek wat er allemaal te doen is op Getyourguide.nl. Hier vind je een groot aanbod van scherp geprijsde excursies, tours, transfers en workshops. Een handige plek om inspiratie op te doen of alvast wat dingen te regelen voor je reis.