Zin in gegarandeerde temperaturen van 30 graden en hoger? Geniet van de zon, het strand en de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee in het Egyptische Sharm El Sheikh. Aanstaande dinsdag vlieg je met TUI voor maar €129 retour voor een verblijf van één of twee weken.

De accommodatie is momenteel erg goedkoop in Sharm El Sheikh. Je hebt keuze uit vele resorts voor minder dan €30 p.p. per week

Vertrek:

Amsterdam Schiphol
– Hoe kom je er?
– Goedkoop en gratis parkeren

Aankomst:

Sharm El Sheikh, Egypte

Bagage:

10 kg handbagage

Wanneer:

15 t/m 22 of 29 mei

Hoe:

Zoek en boek direct bij TUI.

Naar de deal

Geen deal missen? Volg ons op Facebook of meld je rechtsonder op deze pagina aan voor pushberichten in je browser. (Nog niet beschikbaar voor iPhone)

Voorbeeld prijzen Sharm El Sheikh
Voorbeeld prijzen Sharm El Sheikh

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Een andere goed tip is Secret Escapes. Hier vind je spectaculaire aanbiedingen van luxe hotels. Altijd even een kijkje waard, wie weet wat er tussen zit.

Gratis €30 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €30 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.