Krijg door een kortingscode alleen vandaag nog 10% korting op de toch al scherp geprijsde vluchten van TUI Fly België. Je hebt keuze uit bestemmingen binnen, maar ook ver buiten Europa. Denk o.a. aan Kaapverdië, Zanzibar, Gambia en Kenia.

Zoek je vlucht en vul bij stap 3 van je boeking de kortingscode TUIFLYAPP10 in. Je krijgt nu 10% korting op de totale prijs. 

Een paar voorbeelden:

Kaapverdië Vanaf €144 >
Gambia Vanaf €269 >
Mombasa Vanaf €287 >
Zanzibar Vanaf €287 >

Vertrek:

Vanaf alle Belgische vliegvelden

Bagage:

10 kg handbagage

Wanneer:

De code is geldig t/m 7 juni.

Hoe:

Zoek en boek je vliegt bij TUIfly. Vul de kortingscode in bij stap drie van het boekingsproces.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare!

Voorbeeldboeking Sal
Voorbeeldboeking Gambia
Voorbeeldboeking Mombasa
Voorbeeldboeking Zanzibar

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.