Array

Campers wegbrengen Europa, Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland & Australië al vanaf €1 per dag!

Home Campers wegbrengen Europa...

Ga campers wegbrengen in Europa, Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland of Australië voor de ultieme goedkope roadtrip. Deze campers komen schoon uit de fabriek of zijn eerder verhuurd aan andere mensen en moeten nu terug worden gebracht naar de locatie waar ze origineel vandaan komen. Daarom kun jij ze voor een schijntje huren.

Via Imoova huur je al zo’n camper vanaf €1 per dag. In een aantal gevallen krijg je er zelfs zakgeld bij en alle brandstofkosten terug. Per boeking komt er gemiddeld nog zo’n €25 administratiekosten bij. Lees voordat je boekt goed alle voorwaarden door over o.a. de borg en het maximaal aantal dagen. 

Ben je op zoek naar een terugbreng camper in Australië of Nieuw-Zeeland, dan kun je ook op coseats.co.nz kijken. Zij bieden vergelijkbare deals aan in deze twee landen, en ook nog eens zonder de €25 administratiekosten. 

Hieronder vind je enkele voorbeelden die op het moment van schrijven slechts €1 per dag kosten bij Imoova. Maar kijk vooral verder, want er is veel meer aanbod en het veranderd continu.

Voorbeelden €1 per dag:
Ljubljana – Dublin

Chicago – Las Vegas
Los Angeles – San Francisco

Christchurch – Auckland
Queenstown – Picton

Adelaide – Melbourne
Cairns – Brisbane

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Meer wegbreng acties

Zit er niets voor je bij? Kijk dan eens bij Travelhome of WorldWide Campers. Zij bieden ook regelmatig wegbrengcampers tegen een gereduceerd tarief aan. 

 

Enkele prijsvoorbeelden:

Wegbreng campers Europa
Wegbreng campers Europa

Wegbreng campers Verenigde Staten
Wegbreng campers Verenigde Staten

Wegbreng campers Nieuw-Zeeland
Wegbreng campers Nieuw-Zeeland

Wegbreng campers Australië
Wegbreng campers Australië

Wegbreng campers Canada
Wegbreng campers Canada

Volg ons

32,262FansLike
6,767VolgersVolg
569VolgersVolg

De nieuwste deals