Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkope vliegtickets China

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar China? Op deze pagina vind je de laatste vliegticketdeals die we hebben gevonden naar dit Aziatische land. Ook kun je je hieronder inschrijven voor een Deal Alert, zodat je de volgende keer direct een e-mail van ons krijgt als we goedkope tickets naar China vinden.

Ontvang een melding bij een nieuwe China deal!

Zit er even geen deal voor je bij? Zoek hier de laagste prijzen:

 

Vliegtickets China

Een reis naar China is een fantastische ervaring. In het land van de reizende draak kun je je onderdompelen in overweldigende natuur en prachtige culturele schatten ontdekken. Elke dag zoeken wij naar goedkope vliegtickets China en plaatsen we die op deze site. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste goedkope vliegtickets naar China die we vinden dan kun je je aanmelden voor het Deal Alert, zo loop je nooit meer een ticket mis.

China

China is een land met veel contrasten. In grote steden als Beijing, Shanghai en Hong Kong lijk je soms wel even in de toekomst terecht gekomen te zijn, terwijl op het platteland de tijd stilgestaan lijkt te hebben. Als één van de grootste landen ter wereld is China enorm veelzijdig te noemen. In het land is een verscheidenheid aan religie’s, bevolkingsgroepen en tradities te vinden. Bovendien kun je er heerlijk eten en genieten van bijzonder natuurschoon.

Beijing

Beijing is de hoofdstad van China en één van de grootste steden ter wereld. Of je nu houdt van traditionele bouwstijlen of futuristische bouwwerken, in Beijing staan ze zij aan zij. Je kunt er in een Riksja door eeuwenoude wijken rijden, je ogen uitkijken op de lokale markt en tegelijkertijd ook kennismaken met architectuur die uit de toekomst lijkt te komen.

Verboden Stad

De grootste trekpleister van Beijing is de Verboden Stad, ooit de verblijfplaats van de keizer. De stad staat sinds 1987 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het complex bestaat uit meerdere historische gebouwen die stuk voor stuk prachtig zijn om te bekijken. Denk aan versierde plafonds en gedetailleerde versieringen. Nergens in China zie je zoveel cultuurhistorisch erfgoed als in de Verboden Stad. Trek er een dag voor uit om deze bezienswaardigheid te bezoeken. We vinden met regelmaat goedkope vliegtickets naar Beijing. Zit er nu even niets voor je bij probeer dan onze zoekmachine eens.

Beste reistijd Bejing: april, mei, september, oktober of november

Shanghai

Shanghai is de grootste stad van China. Er wonen maar liefst 25 miljoen mensen in deze stad die verdeeld is in een oud en nieuw gedeelte. De Bund en de Shanghai Tower zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters. De skyline van Shanghai is ook een plaatje. Je hoeft je er geen moment te vervelen. Je kunt er winkelen, wandelen, uitgaan, musea en tempels bezoeken, je vergapen aan de ‘crazy rich Asians’ en genieten van streetfood.

Beste reistijd Shanghai: april, mei, september, oktober of november

Hong Kong

Het 7 miljoen inwoners tellende Hong Kong is een speciale administratieve regio van China. Hong Kong bestaat uit meerdere eilanden en het centrum is mega modern. Neonverlichting, schreeuwende reclame, winkelstraten en lichtshows zijn niet weg te denken. Hong Kong wordt ook wel eens genoemd als de plaats waar het Oosten en het Westen van de wereld elkaar ontmoeten.

Beste reistijd Hong Kong: oktober, november, december, januari, februari of maart

De Chinese muur

Als we het over China hebben moeten we het natuurlijk ook even over de Chinese muur hebben. De ruim 21.000 km lange muur die het Chinese keizerrijk moest beschermen bestaat eigenlijk uit meerdere kleinere muren. Het meest toegankelijk stuk om te bezoeken is de muur bij Badaling. Het kan hier dan ook druk zijn met toeristen. Plan een bezoek aan de muur daarom het liefst buiten de weekenden en vakanties om. Of zoek één van de minder drukke stukken op natuurlijk.

Natuur in China

Groene rijstvalleien, witte bergtoppen, mystieke mistige watervallen en bijzondere wilde dieren zoals de panda en de Bengaalse tijger. De natuur in China is misschien wel de mooiste en meest veelzijdige van heel Azië. Er zijn honderden nationale parken die je als toerist kunt bezoeken.

Visum China

In veel gevallen heb je voor je reis naar China een visum nodig. Dat visum kun je hier aanvragen. Blijf je minder dan 6 dagen (144 uur) in China dan kun je zonder visum verblijven in één van de volgende regio’s:

  • Shanghai-Jiangsu-Zhejiangregio
  • Beijing-Tianjin-Hebei
  • provincie Liaoning
  • Regio Kunming

Houdt onze website in de gaten of meld je aan voor het Deal Alert om goedkope vliegtickets China op de kop te tikken.

Handige links