Transsiberië Express inclusief 4 stops vanaf €529!

Home Azië China Transsiberië Express incl...

Staat de Transsiberië Express hoog op je to-do lijstje? Dan hebben we een mooie deal voor je gevonden. Mevo reizen biedt via Groupon een pracht van een pakket. Je koopt al voor €529 de tickets voor je treinreis door Rusland, Mongolië en China. Deze route staat beter bekend als de Transmongolië Express. Combineer dit pakket met de goedkope vluchten die wij voor je hebben gevonden en je hebt het hele pakket al voor een totaalprijs van €875!

Direct naar de deal

Stops en route:

Het standaard pakket is inclusief 4 stops. Je zit niet aan bepaalde data vast en kunt je stops zolang maken als je zelf wilt. Voor een kleine meerprijs koop je een pakket waarbij je nog extra stop naar keuze mag toevoegen. Onderstaande route kan ook andersom afgelegd worden.

Route Transmongolië Express
Route Transmongolië Express

Van Moskou reis je in drie dagen naar Irkutsk, aan de rand van het grootste zoetwatermeer ter wereld (qua volume). Verblijf op Olkhon Island in het prachtige Baikalmeer. Van Irkutsk reis je naar Ulaanbataar, de hoofdstad van Mongolië. Trek de indrukwekkende weide landschappen in en maak kennis met het leven van de Mongoolse nomaden. Je vervolgt je reis naar China, waar je eerste stop Datong is. Hier kun je o.a. de grotten van Yungang bewonderen. Het laatste stukje van deze epische reis brengt je naar wereldstad Beijing. Bezoek de Verboden Stad, de Chinese Muur en de talloze andere bezienswaardigheden. Hierna heb je de keuze om China verder te gaan ontdekken of terug te vliegen naar Nederland.

Prijzen:

De datum van vertrek vanuit Moskou bepaalt de prijs van je pakket. Stop onderweg zo lang als je wilt.

MaandStandaard pakket incl. 4 stopsPakket met extra stop
maart€529€539
april€539€579
mei€679€749
juni€679€749
juli€679€749
augustus€689€749
september€689€749
oktober€679€749
november€549€579
december€549€579

Deal Transsiberië Express
Deal Transsiberië Express

Vluchten:

Je hebt ook de mogelijkheid om bij de deal een vlucht toe te voegen voor een meerprijs van €720. Doe dit gerust, maar wij zouden TicketTipper niet zijn als we daar ook een goedkoper alternatief voor hebben.

Amsterdam – Moskou
Je vliegt namelijk al voor zo’n €120 van Amsterdam naar Moskou inclusief bagage, zelfs tijdens de zomervakantie. Je vliegt met Air Baltic en hebt een korte tussenstop in Riga. Bekijk de vluchten

Beijing – Amsterdam
Op de terugweg vlieg je al voor €224 terug van Beijing naar Amsterdam met Ukraine International. Je hebt een korte overstap Kiev. Ook in het hoogseizoen zijn er goedkope opties te vinden voor deze vlucht met prijzen van €260 – €320.
Bekijk de vluchten

Hoe:

Bezoek de dealpagina bij Groupon om de deal te bekijken. Lees onder ‘Veelgestelde vragen’ wat je moet doen vóórdat je de deal aanschaft om zeker te weten dat je vertrekdatum beschikbaar is.

Naar de deal

Geen deal missen? Meld je rechtsonder op deze pagina aan voor pushberichten in je browser. (Nog niet beschikbaar voor iPhone)

Accommodatie, transfers:

Als je geld wilt besparen raden we je aan de accommodatie en transfers zelf te regelen. Een goed startpunt om een idee te krijgen van het aanbod en de prijzen Trivago. Je kunt bij de accommodatie vaak wel informatie krijgen over hoe er te komen.

Geef je het liever allemaal uit handen dan kun je na het aanschaffen van de deal ook Mevo Reizen accommodatie en transfers laten regelen.

Visa:

Zelf visa regelen voor Rusland, Mongolië en China is niet makkelijk en kost je veel tijd. Je kunt dit het beste door een bureau laten doen voor een kleine meerprijs. Ook Mevo Reizen biedt deze service.

Volg ons

32,262FansLike
6,767VolgersVolg
569VolgersVolg

De nieuwste deals