Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkope vliegtickets Filipijnen

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar de Filipijnen? Op deze pagina vind je de laatste vliegticketdeals die we hebben gevonden naar dit land van duizenden eilanden. Ook kun je je hieronder inschrijven voor een Deal Alert, zodat je de volgende keer direct een e-mail van ons krijgt als we goedkope tickets naar de Filipijnen vinden.

Ontvang een melding bij een nieuwe Filipijnen deal!

Zit er even geen deal voor je bij? Zoek hier de laagste prijzen:

 

Vliegtickets Filipijnen

Een reis naar de filipijnen is een droom van vele reizigers. En die droom komt sneller dichtbij als de reis erheen niet direct de hoofdprijs kost. Daarom zoeken wij bij TicketTipper.nl elke dag naar goedkope vliegtickets richting de Filipijnen. En die komen nogal eens voorbij.

Heb je geen zin om elke dag onze website in de gaten te houden schrijf je dan in voor het Deal Alert. Je krijgt dan een mailtje als we weer goedkope tickets voor je hebben gevonden.

Last Minute vliegtickets Filipijnen

We zoeken natuurlijk ook naar Last Minute Vliegtickets voor de Filipijnen. Snel vertrekken betekent ook snel beslissen maar dan zit je wel voor een superlaag bedrag in het paradijs. Kun je even geen ticket vinden op onze site dan kun je ook zelf deze zoekmachine gebruiken.

De Filipijnen

Zon, zee, strand, palmbomen, zwemmen met walvishaaien en prachtige rijstvelden. Het is niet voor niets dat de Filipijnen zo’n populaire reisbestemming is voor avonturiers die Azië willen ontdekken.

De Filipijnen is een land dat bestaat uit meer dan 7000 eilanden. Het vervoer op de Filipijnen bestaat dan ook meestal uit kleine bootjes. Palawan, El Nido, Coron, de Calamian eilanden, Boracay, Bohol en Cebu zijn eilanden die op de Filipijnen vaak aangedaan worden door toeristen. Maar ook de hoofdstad Manilla wordt vaak niet overgeslagen. Dat komt echter vooral omdat een reis door de Filipijnen voor veel toeristen in die plaats begint.

Klimaat op de Filipijnen

Bang voor kou hoef je op de Filipijnen niet te zijn. Het is er het hele jaar door lekker warm, soms is het ronduit heet. De luchtvochtigheid is hoog en er is veel neerslag. Per locatie is de hoeveelheid regen die valt verschillend. De meeste gebieden kennen een duidelijk nat- en droog seizoen maar er zijn ook gebieden waar helemaal geen droog seizoen bestaat en het het hele jaar door kan regenen. Dit is vooral het geval in de oostelijk regio’s. Wel zijn er dan maanden waarop er minder neerslag valt.

Het westen van de Filipijnen kent wel een nat- en droogseizoen. Waarbij in het natte seizoen echt veel regen valt. Het noordwesten van het eiland Luzon is nog veel natter. De minste kans op regen heb je in het zuiden van de provincie Cotabato. Verwacht dus niet dat er geen regen valt tijdens je reis naar de tropische Filipijnen, maar bij temperaturen van 34 graden is een verfrissend buitje zo nu en dan zo slecht nog niet.

Eten en drinken op de Filipijnen

Als een land bestaat uit meer dan 7000 eilanden dan kun je de klok er natuurlijk op gelijk zetten dat er vis op het menu staat. Maar dat niet alleen, ook rijk gemarineerd varkensvlees of kip wordt veel gegeten. Alles in combinatie met rijst. Rijst, rijst en nog eens rijst. Als ontbijt, als lunch, als tussendoortje en als avondeten.

Veel groenten worden er niet gegeten, daarentegen is er fruit in overvloed. Door alle buitenlandse invloeden die het land in zijn geschiedenis heeft gekend (zo was het bijvoorbeeld lange tijd een Spaanse kolonie) vind je hier niet alleen Aziatisch eten, maar kun je ook westers eten krijgen. Van hamburgers tot Spaanse paella. Zelf eet de bevolking toch het liefste gewoon rijst met vis.

Handige links