Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkope vliegtickets India

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar India? Op deze pagina vind je de laatste vliegticketdeals die we hebben gevonden naar dit land. Ook kun je je hieronder inschrijven voor een Deal Alert, zodat je de volgende keer direct een e-mail van ons krijgt als we goedkope tickets naar India vinden.

Ontvang een melding bij een nieuwe India deal!

Zit er even geen deal voor je bij? Zoek hier de laagste prijzen:

 

Vliegtickets India

Dagelijks dag zoeken we naar goedkope vliegtickets India. Dit kunnen tickets zijn die je volgens jaar pas kunt gebruiken maar ook Last Minutes tickets.

Wat de deals op onze site gemeen hebben is dat ze altijd goedkoop zijn. Bij ons ben je dus aan het goede adres als je voor een leuke prijs naar deze bestemming wilt vliegen.

Heb je geen zin om elke dag onze website in de gaten te houden? Dat snappen we, daarom hebben we het Deal Alert ingevoerd. Je kunt deze instellen op een of meerdere bestemmingen. Op het moment dat we dan een nieuw goedkoop ticket India hebben gevonden krijg je van ons een mailtje. Makkelijk toch?

Je kunt ook zelf zoeken naar tickets via de zoekmachine. Handig als je bijvoorbeeld een exacte vertrekdatum in je hoofd hebt. Kom je er even helemaal niet uit met zoeken dan mag ja natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

India

Een bezoek naar India is een bijna magische ervaring. De rijke cultuur en natuur spreekt ontzettend tot de verbeelding. Kijk je ogen uit bij de wereldberoemde Taj Mahal in Agra. Maak een boottocht op de Ganges of bezoek een feest in het kleurrijke Goa.

Vergeet ook niet dat India barst van de nationale parken die je kunt bezoeken. De een nog mooier dan de ander. Of je nu gaat voor het eten, de natuur, de tempels of voor allemaal. Een reis naar India is een belevenis die je een leven lang niet meer vergeet.

Eten en drinken in India

Eten en drinken in India is een avontuur op zich. Als je geluk hebt eet je tijdens je reis de meest heerlijke gerechten, als je pech hebt kom je met de gevreesde ‘Delhi Belly’ na het eten een paar dagen de deur niet meer uit.

Een Indische maaltijd bestaat uit rijst en of brood met curry’s en dal. De curry’s kunnen erg scherp zijn, en het kan zijn dat je daar even aan moet wennen als je thuis niet gewend om pittig te eten. De curry’s zijn bedoeld als bijgerecht, niet als hoofdgerecht. Zorg ervoor dat je genoeg brood en dal (gemaakt van linzen) eet naast je curry zodat het allemaal lekker valt in je maag.

De ‘Delhi Belly’ is een beruchte kwaal waar zo’n beetje iedere reiziger die voor het eerst in India komt mee te maken krijgt. Deze kwaal zorgt ervoor dat alles wat je in je mond stopt er binnen no-time beneden weer uitkomt, om het even netjes te zeggen. De oorzaak van de ‘Delhi Belly’ is de slechte hygiëne in het land. Om te voorkomen dat je ziek wordt is het belangrijk om goed op je eten te letten. Drink alleen mineraalwater uit flessen, eet geen rauwe groenten en ongeschild fruit, eet waar meer mensen eten en was je handen zo vaak mogelijk.

Beste reistijd India

In India is het tussen november en maart droog met temperaturen tussen de 20 en 30 graden. Dit is daarom globaal gezien ook de beste reistijd voor een trip naar het prachtige land. Als je iets specifieker gaat kijken, India is immers een groot land, zijn de maanden september tot en met maart de beste maanden voor een bezoek aan Noord India. Vermijd de maanden mei en juni. Het kan dan in Delhi 45 graden worden. In juli en augustus is het weer een tikje koeler. \

Het zuiden van India heeft meer een tropisch klimaat. Het is daar het hele jaar door ongeveer dezelfde temperatuur (30 graden). In juni tot en met oktober heb je te maken met de moesson. Je hebt dan te maken met korte maar vrij hevige neerslag.

Handige links