Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Full service naar Azië al voor €279 retour!

Goedkope full service tickets naar verschillende bestemmingen in Azië. Je vliegt t/m november 2021 al voor €279 retour vanaf Amsterdam met Etihad Airways.

Voor alle bestemmingen gelden momenteel zeer strikte toelatingseisen en zijn op het moment van schrijven vrijwel niet te bezoeken als toerist. Dit kan natuurlijk nog wijzigen, maar op het goedkoopste tarief biedt Etihad Airways geen gratis wijzigingen. Voor de actuele reisrestricties per land kijk je op de website van IATA.

Bestemming:

Delhi Vanaf €279 >
Seoul Vanaf €355 >
Jakarta Vanaf €357 >
Bangkok Vanaf €357 >
Kuala Lumpur Vanaf €360 >
Singapore Vanaf €360 >
Tokio Vanaf €388 >

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bagage:

Ruim- en handbagage

Wanneer:

T/m november 2021

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Stel nu een Deal Alert in voor je favoriete bestemming, schoolvakantie of speciaal voor Error Fares!

Bangkok 1 – 27 oktober
Tokio 19 oktober – 1 november
Singapore 9 – 25 september
Seoul 25 oktober – 12 november
Kuala Lumpur 8 – 19 september
Jakarta 6 – 21 oktober
Delhi 6 – 14 oktober

COVID-19 info:

  • Voor reisadviezen kijk je op Nederland Wereldwijd. Voor de actuele reisrestricties per land kijk je op de website van IATA.
  • Wanneer je gaat boeken is het handig met een creditcard te betalen vanwege de extra verzekering die je dan hebt mocht er toch iets misgaan. Meer info in onze blog.

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: