Vlieg met Condor al voor €319 retour vanaf Frankfurt naar Kuala Lumpur, Maleisië. Er zijn voor dit tarief slechts enkele data beschikbaar eind mei/begin juni. Deze reis is non-stop en exclusief ruimbagage. Deze kun je toevoegen voor €20 per enkele reis.

Je kunt de reis ook vanaf Düsseldorf maken. Je vliegt dan sowieso incl. ruimbagage voor €349 retour en hebt een tussenstop in Frankfurt. 

Bestemming:

Kuala Lumpur, Maleisië

Vertrek:

Frankfurt of Düsseldorf Airport

Bagage:

Vanaf Frankfurt excl. ruimbagage. 20 kg ruimbagage toevoegen kan voor €20 per enkele reis. Vanaf Düsseldorf vlieg je incl. ruimbagage. 

Wanneer:

16.05.2019 – 04.06.2019
23.05.2019 – 04.06.2019

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Frankfurt - Kuala Lumur 23 mei - 4 juni
Voorbeeldboeking Frankfurt – Kuala Lumur 23 mei – 4 juni
Voorbeeldboeking Düsseldorf - Kuala Lumpur 23 mei - 4 juni
Voorbeeldboeking Düsseldorf – Kuala Lumpur 23 mei – 4 juni

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.