Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Malediven al voor €436 retour vanaf Amsterdam!

Vlieg met Austrian voordelig naar de prachtige Malediven. Je vliegt in maart en april al voor €436 retour vanaf Amsterdam.

Bestemming:

Malé, Malediven

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bagage:

8 kg handbagage

Wanneer:

Het goedkoopste vlieg je in maart en april 2023

Hieronder enkele voorbeelden. Data en prijzen veranderen continu en zijn soms maar kort beschikbaar. Als je een vraag hebt over de deal mag je altijd contact met ons opnemen.


Voorbeelddata:
15.03.2023 – 30.03.2023
14.04.2023 – 27.04.2023

EN MEER…

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Voor een klein bedrag meer (±€10) kun je de airline zelf selecteren uit de lijst.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Stel nu een Deal Alert in voor je favoriete bestemming, schoolvakantie of speciaal voor Error Fares!

Malediven 15 – 30 maart

COVID-19 info:

  • Voor meer reisadviezen kijk je op Nederland Wereldwijd. Voor de actuele reisrestricties per land kijk je op de website van IATA.
  • Wanneer je gaat boeken is het handig met een creditcard te betalen vanwege de extra verzekering die je dan hebt mocht er toch iets misgaan. Meer info in onze blog.

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: