Dankzij de Let’s Go Deals van KLM vlieg je momenteel al non-stop naar India voor maar €493 retour met KLM en/of Jet Airways vanaf Amsterdam. Er zijn tickets beschikbaar naar Delhi, Mumbai en Bangalore. Afhankelijk van de bestemming zijn er tickets beschikbaar t/m december 2019 m.u.v. juli en augustus.

Bestemmingen:

Delhi €493 >
Bangalore €493 >
Mumbai €496 >

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bagage:

23 kg ruimbagage en 12 kg handbagage

Wanneer:

Afhankelijk van de bestemming beschikbaarheid t/m december m.u.v. juli/augustus. 

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie.

Om gemakkelijk de goedkoopste data te vinden kun je het maandoverzicht van KLM gebruiken. Boeken via eerstgenoemde is echter iets goedkoper.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Delhi 1 - 10 juni
Voorbeeldboeking Delhi 1 – 10 juni
Voorbeeldboeking Bangalore 3 - 19 september
Voorbeeldboeking Bangalore 3 – 19 september
Voorbeeldboeking Mumbai 2 - 16 september
Voorbeeldboeking Mumbai 2 – 16 september

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.