Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Error Fare! Singapore voor maar €235 retour vanaf Amsterdam!

Vlieg in Februari 2023 met LOT Polish Airlines voor maar €236 retour van Amsterdam naar Singapore. Tot nu toe hebben we maar één optie gevonden, en dat is van 4 t/m 13 februari 2023. Maar wellicht zijn er meer te vinden.

Het gaat duidelijk om een Error Fare, het tarief is maar bij één aanbieder beschikbaar. Wacht dus met het boeken van accommodatie en dergelijke tot je vlucht echt bevestigd is. En wees er snel bij, want waarschijnlijk is hij snel weer weg!

*Update 31 maart* Helaas, hij is alweer weg! Schrijf je in voor onze Error Fare mails om de volgende niet te missen!

Bestemming:

Singapore

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bagage:

Handbagage

Wanneer:

4 – 13 februari 2023

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Stel nu een Deal Alert in voor je favoriete bestemming, schoolvakantie of speciaal voor Error Fares!

Error Fare Singapore 4 – 13 februari

COVID-19 info:

  • Voor meer reisadviezen kijk je op Nederland Wereldwijd. Voor de actuele reisrestricties per land kijk je op de website van IATA.
  • Wanneer je gaat boeken is het handig met een creditcard te betalen vanwege de extra verzekering die je dan hebt mocht er toch iets misgaan. Meer info in onze blog.

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: