Vlieg in mei of juni geheel in stijl met Emirates van Amsterdam naar Bangkok al voor €434 retour. Het betreft een startpakket, wat inhoudt dat je niet alleen de vliegtickets krijgt, maar je wordt ook van het vliegveld gehaald en naar je 4* hotel gebracht.

Hier verblijf je de eerste twee nachten van je reis en staat er ’s ochtends een ontbijtje voor je klaar. Na deze twee nachten ga je je eigen weg. Reis bijvoorbeeld naar een van de mooie eilanden van het land. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je weer op tijd op het vliegveld bent voor de terugvlucht. 

Deze prijs is op basis van een verblijf van 9 dagen en twee personen, maar tegen een kleine meerprijs zijn er ook mogelijkheden voor één persoon of een langer verblijf. 

Per boeking brengt TUI €25 boekingskosten in rekening.

Bestemming:

Bangkok, Thailand

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bagage:

30 kg ruimbagage + handbagage

Wanneer:

Vertrek in mei t/m juni

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Vertrekdata:
14, 18 mei
4, 11, 15, 18, 25, 27 juni

Hoe:

Vind gemakkelijk de goedkoopste data met het datumoverzicht van TUI

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeld prijzen startpakket Bangkok
Voorbeeld prijzen startpakket Bangkok

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.