De route van Moskou naar Vladivostok is de originele Transsiberië Express. Deze hele 7-daagse reis door Rusland heb je nu al voor slechts €70. Hiervoor boek je direct bij de Russische ticketaanbieder, daar ben je altijd het goedkoopste uit. 

Voor deze prijs reis je wel in de derde klasse, wat betekent dat je geen afgesloten slaapcabine hebt. Maar ook voor de tweede klasse zijn er met een prijzen vanaf €169 erg goedkope tickets te scoren. Gebruik voor het zoeken naar aansluitende vluchten de zoekmachine van Skyscanner.

Wil je het uitzoeken en boeken liever uit handen geven? Kijk dan eens bij Mevo Reizen. Zij kunnen zowel tickets, accommodatie als visa voor je regelen tegen een gunstig tarief.

Wanneer:

Vele data van februari t/m april.

Enkele voorbeelden:
18, 27 februari
5, 15, 26 maart
2, 11, 22, 26 april

Hoe:

Je boekt je ticket direct op de Russische ticket website, wat even puzzelen kan zijn. Kies je klasse en vervolgens vink je de wagon aan. Dan verschijnt er een balk met tekst (Go to…) waar je op moet klikken. Maak daarna een account aan en zet je boeking voort. 

Naar de deal

Geen deal missen? Volg ons op Facebook of meld je rechtsonder op deze pagina aan voor pushberichten in je browser. (Nog niet beschikbaar voor iPhone)

Voorbeeldboeking Transsiberie Express 11 april 2018
Voorbeeldboeking Transsiberie Express 11 april 2018