Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kun je een auto huren zonder creditcard?

Een auto huren geeft je ultieme vrijheid. Je komt op plaatsen waar je met het openbaar vervoer niet komt en bepaalt je eigen schema. Maar wil je een auto huren zonder creditcard, dan kun je bij de meeste autoverhuurders helaas niet terecht. Hoe kun je dan wel een auto huren zonder creditcard? We zetten het hieronder uiteen.

Zoek direct een auto >

Hoe een auto huren zonder creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard dan kun je bij Sunnycars terecht. Deze maatschappij staat bekend om het aanbieden van huurauto´s volgens een all-inclusive formule. Dit betekent dat je altijd 100% verzekerd bent en geen eigen risico hebt. Dat rijdt een stuk lekkerder en is betaalbaarder dan je wellicht denkt.

Hierdoor is het dus ook mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. De enige voorwaarde is dat je de auto minimaal 5 dagen van te voren reserveert.

Zoekopdracht

Niet alle auto´s bij Sunnycars zijn te huren zonder creditcard. Om een overzicht te krijgen van alle auto´s die je wel zonder creditcard kunt huren, vul je eerst de gewenste datums en ophaallocatie in en klik je op zoeken.

Je krijgt nu een overzicht van alle auto´s die er te huur zijn. Vervolgens vink je in de zoekfilter ´Geen waarborg´ aan. Je vindt deze onder het kopje ´Services´.

Geen waarborg
Vink ´Geen waarborg´ aan

Je ziet nu een lijst van alle auto´s die je kunt huren zonder creditcard. Bekijk welke auto aan jouw voorkeuren voldoet en reserveer hem gelijk. Bij Sunnycars kun je altijd nog gratis annuleren.

Voordelen Sunnycars

Naast het gratis annuleren zijn er nog meer voordelen waar je gebruik van maakt als je een auto huurt bij Sunnycars. Hieronder de belangrijkste op een rij.

Ongelimiteerde kilometers
Rij zoveel je wil, er zit geen limiet aan het aantal kilometers dat je mag maken. Zo kun je zonder extra kosten de mooiste plekken ontdekken.

Alle verzekeringen inbegrepen
Je rijdt je huurauto zonder enkele zorg, omdat hij zeer goed verzekerd is. Een schadeverzekering, diefstalverzekering en een uitgebreide WA-verzekering zit er allemaal in. Zelfs schade aan glas, banden, bodem en dak is gedekt, wat bij andere maatschappijen meestal exclusief is.

Geen eigen risico
Sunnycars dekt het volledige eigen risico af bij alle auto´s die ze verhuren. Ze vergoeden dan eventuele kosten die je hebt moeten maken. In het geval van een huurauto boeken zonder creditkaart heb je helemaal geen eigen risico en zul je deze dus ook nooit hoeven voor te schieten.

Gratis annuleren
Plannen kunnen altijd wijzigen en dat geldt ook voor je reservering bij Sunnycars. Je kunt tot maar liefst één uur van te voren nog annuleren. Je zit dus nergens aan vast.

24/7 Nederlandse klantenservice en pechhulp
Heb je hulp nodig dan zijn ze 24 uur per dag telefonisch te bereiken. De huur is inclusief pechhulp, dus mocht je stil komen te staan met je huurauto dan wordt je altijd uit de brand geholpen. Ook worden sleepkosten of verlies van de sleutels en papieren vergoed.

Geen wijzigingskosten
Mocht er onverhoopt iets wijzigen aan je plannen is dat geen probleem. Je kunt je reservering altijd kosteloos wijzigen tot 24 uur voor je huurperiode. Overigens is Sunnycars ook aangesloten bij de ANVR.

Eerlijke brandstofregeling
Bij sommige maatschappijen haal je je auto met een volle tank op en lever je je auto met een (bijna) lege tank weer in en betaal je flink voor de liters brandstof die ze bij moeten vullen. De auto´s die je bij Sunnycars huurt komen altijd met een eerlijke regeling waarbij je de auto met het zelfde niveau brandstof weer inlevert waardoor je voor de brandstof niets extra hoeft te betalen.

Voorbeeld boeking zonder creditcard

Je weet nu hoe je een auto kunt huren zonder creditcard. Een fijne reis en een zorgeloze autohuur toegewenst. Zoek je nog een goedkoop vliegticket om op je bestemming te komen? Probeer dan eens onze zoekmachine.

Geschreven door:

Martijn

Martijn

Martijn haalt een kick uit het vinden van goede vliegticketdeals en is de initiatiefnemer van TicketTipper.nl. Hij houdt van hiken en zoekt graag de zee op. Zijn favoriete reisbestemmingen tot nu toe zijn Mongolië en Nepal.
Martijn

Martijn

Martijn haalt een kick uit het vinden van goede vliegticketdeals en is de initiatiefnemer van TicketTipper.nl. Hij houdt van hiken en zoekt graag de zee op. Zijn favoriete reisbestemmingen tot nu toe zijn Mongolië en Nepal.