Home Blog Nooit meer een deal meer missen

Nooit meer een deal meer missen

De allerbeste deals zijn vaak maar voor een korte periode te boeken, en daarom is het belangrijk dat je er snel bij bent. Hoe zorg je daarvoor? Hieronder vind je de verschillende manieren die we je bieden om geen deal meer te missen.

Facebook

Iedere deal die we plaatsen wordt ook op onze Facebookpagina geplaatst, maar gewoonlijk krijg je daarvan maar 10 tot 20 procent in je nieuwsoverzicht te zien. Zo loop je een grote kans een goede deal te missen. Om elke deal te zien doe je het volgende:

Surf naar onze Facebookpagina. Like de pagina en klik vervolgens op Volgend. In het uitklapmenu vink je nu zowel Als eerste weergeven als Alles aan (Berichten) aan. Nu krijg je een melding bij een nieuwe deal.

Volg ons op Facebook

Instagram

Ook op Instagram worden de deals geplaatst. Om er zeker van te zijn dat je elke post daadwerkelijk ziet, ga je eerst naar ons profiel. Druk vervolgens bij één van onze posts op de drie puntjes en vervolgens op Berichtmeldingen inschakelen.

Instagram volgen
Volgen op Instagram

Pushmeldingen browser

De meeste browsers bieden tegenwoordig de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen. Dit kan zowel op je computer als op je telefoon. Om je hiervoor aan te melden klik je op Toestaan in de melding die je te zien krijgt als je voor het eerst onze website bezoekt. Je kunt ook rechtsonder op onze pagina op het oranje belletje klikken om je aan te melden. Je ontvangt nu bij elke nieuwe deal een pushbericht.

Pushmeldingen toestaan via melding of oranje bel
Pushmeldingen toestaan via melding of oranje bel

Nieuwsbrief

We hebben natuurlijk ook een nieuwsbrief. Meld je hiervoor aan als je met enige regelmaat de beste deals per e-mail wil ontvangen. Dat kan hier. We verzenden niet elke deal per mail, dus als je er echt zeker van wil zijn dat je niets mist, gebruik dan één van de bovenstaande methodes.

De nieuwste deals