Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Disclaimer

TicketTipper.nl biedt zelf geen vliegtickets aan. Wij bieden slechts informatie en verwijzen daarbij naar derde partijen. Wij zijn uiterst zorgvuldig met de informatie die wij weergeven, maar een fout is menselijk. Hier kunnen wij niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

TicketTipper.nl is een ticketdeal website en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de genoemde prijzen kloppen op het moment dat een deal geplaatst wordt. Wij zoeken naar de allerscherpste prijzen en dit betekent automatisch dat de prijzen onderhevig kunnen zijn aan snelle wijzigingen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor een verschil in prijs of aanverwante informatie (zoals bijv. toegestane bagage) tussen het bericht op TicketTipper.nl en een derde partij. Ook zijn wij in geen geval verantwoordelijk voor de inhoud van de website, service, producten van deze derde partijen.

Copyright

Het is niet toegestaan inhoud op TicketTipper.nl te verspreiden, kopiëren, aan te passen of te publiceren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TicketTipper.nl.

Copyright © TicketTipper.nl. Alle rechten voorbehouden.