We vonden enkele goedkope opties naar Mallorca vanaf Amsterdam eind augustus t/m september. Je vliegt met Vueling al voor €27 retour. Het aantal beschikbare data is vrij beperkt. Het tarief is inclusief 10 kg handbagage en een kleine tas.

*Update 13 april* De prijs van €27 is niet meer beschikbaar, maar je kunt nog direct bij Vueling boeken voor €35 retour. 

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Aankomst:

Palma, Mallorca

Bagage:

10 kg handbagage + kleine tas

Wanneer:

Vertrek eind augustus en vlieg terug op 11 september

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Vertrekdata:
16, 23, 25, 28 en 30 augustus

Terug op:
11 september

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Momondo. Deze vergelijkt verschillende aanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Mallorca 30 augustus - 11 september
Voorbeeldboeking Mallorca 30 augustus – 11 september

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.