Weer zo’n belachelijk laag tarief van Ryanair die een stedentrip wel heel verleidelijk maakt. In januari vlieg je al voor €7 retour van Eindhoven naar Edinburgh, Schotland. En voor slechts een paar euro meer kun je de reis ook in februari of maart maken. 

Vertrek:

Eindhoven Airport
– Hoe kom je er?
– Goedkoop en gratis parkeren

Bestemming:

Edinburgh, Schotland

Bagage:

Alleen handbagage (Let op nieuwe regels sinds 1 november 2018)

Wanneer:

Januari t/m maart 2019

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Vertrek op:
14, 16, 21, 23, 30 januari
6, 13, 20, 27 februari 
6, 11, 13, 18, 20 maart

Terug op: 
14, 16, 23, 30 januari
6, 13, 25, 27 februari
6, 13, 20 maart

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Momondo. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Edinburgh 23 - 30 januari
Voorbeeldboeking Edinburgh 23 – 30 januari

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.