Al voor €48 retour naar Georgië vanaf Eindhoven! Nieuwe route!

Home Europa Georgië Al voor €48 retour naar G...

Vanaf augustus vliegt Wizzair een nieuwe directe route tussen Eindhoven en Kutaisi wat je een voordelige mogelijkheid biedt om vanuit Nederland rechtstreeks naar Georgië te vliegen. Op het moment zijn de tickets in oktober extra goedkoop en vlieg je al vanaf €48 retour

Bestemming:

Kutaisi, Georgië

Vertrek:

Eindhoven Airport

Bagage:

Alleen handbagage 40x30x20 cm. Je kunt al extra bagage toevoegen voor €8 per enkele reis.

Wanneer:

Oktober 2019

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Heen op:
8, 10, 17, 22 oktober

Terug op:
10, 15, 17, 22, 24 oktober

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Kutaisi 12 - 22 oktober
Voorbeeldboeking Kutaisi 12 – 22 oktober

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.

 

Volg ons

32,262FansLike
6,767VolgersVolg
569VolgersVolg

De nieuwste deals