Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

4-in-1 trip! Athene, Malta, Barcelona én Marrakech voor maar €77 retour!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tijd voor een epische en spotgoedkope multi-stedentrip? We hebben een mooie tour-de-Europa (en net daarbuiten) samengesteld. Voor slechts €77 vlieg je naar 4 geweldige bestemmingen.

Je vertrekt vanaf Eindhoven en vliegt eerst naar Athene waar je de Akropolis kan bezoeken en bij het diner genieten van een souvlaki. Vlieg door naar Malta waar je je dagen kunt slijten door het slenteren van historische hoofdstad Valletta en misschien is het nog wel warm genoeg voor een frisse duik in zee.

Genoeg gezien? De volgende bestemming is Barcelona, zie Frenkie de Jong shinen bij FC Barcelona en doe je tegoed aan overheerlijke tapas. Je laatste bestemming is Marrakech, dompel je onder in Marokkaanse sferen en vind je weg in het doolhof van de Medina. Hierna vlieg je terug naar Eindhoven.   

Deze trip is een voorbeeld om te laten zien wat er allemaal mogelijk is als je losse enkeltjes combineert. Je kunt zo’n trip ook op andere data en naar andere bestemmingen maken.

Route:

Eindhoven – Athene €13 >
Athene – Malta €13 >
Malta – Barcelona €17 >
Barcelona – Marrakech €13 >
Marrakech – Eindhoven €21 >

Vertrek:

Eindhoven Airport

Bagage:

Alleen handbagage

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Je kunt de bestemming open laten om te zien welke bestemmingen het goedkoopste zijn. 

Naar de deal

Geen deal meer missen? Stel een Deal Alert in en ontvang een e-mail zodra er een deal wordt geplaatst naar de bestemming(en) van jouw keuze.

Eindhoven – Athene 26 november
Athene – Malta 30 november
Malta – Barcelona 4 december
Barcelona – Marrakech 10 december
Marrakech – Eindhoven 14 december

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: