Vlieg in april voor maar €16 retour naar Zadar, Kroatië vanaf Eindhoven met Ryanair. De Kroatische havenstad kent door zijn bewogen geschiedenis vele historische bouwwerken en heeft een mooie boulevard waar je van een prachtige zonsondergang kunt genieten. 

*Update 14 maart* De prijs is inmiddels alleen nog geldig met vertrek op 1 april.

Bestemming:

Zadar, Kroatië

Vertrek:

Eindhoven Airport

Bagage:

Alleen handbagage. Extra bagage bij te voegen vanaf €6 per enkele reis.

Wanneer:

Vertrek op:
1, 4, 11 april

Vlieg terug op:
4, 8, 11, 18, 25 april

Hoe:

Zoek en boek direct bij Ryanair.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Zadar 4 - 8 april
Voorbeeldboeking Zadar 4 – 8 april

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.