Iedereen denkt bij Pisa gelijk aan de scheven toren, maar de stad biedt nog veel meer. Verlaat de drukte en loop bijvoorbeeld over de oevers van rivier de Arno of dompel je onder in de Toscaanse kunst. Je vliegt in mei al voor €16 retour naar Pisa vanaf Weeze. 

Bestemming:

Pisa, Italië

Vertrek:

Düsseldorf Weeze

Bagage:

Alleen handbagage

Wanneer:

Mei

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Voorbeelddata:
05.05.2019 – 09.05.2019
09.05.2109 – 12.05.2019
12.05.2019 – 16.05.2019

EN ENKELE MEER…

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Pisa 12 - 16 mei
Voorbeeldboeking Pisa 9 – 12 mei

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.