Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

10x Zomervakantie tickets binnen Europa voor onder de €100!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nu de landen om ons heen voorzichtig de regels aan het versoepelen zijn, wordt er ook overwogen om toch weg te gaan in de zomer. Wij verzamelden 10 vliegtickets naar bestemmingen binnen Europa voor onder de €100 in de zomervakantie.

Uiteraard is het erg belangrijk om zelf de ontwikkelingen te volgen m.b.t. de regels in de verschillende landen. Zoals het er nu uit ziet kun je met inachtneming van de lokale regels in de zomervakantie terecht in alle onderstaande landen, maar dit kan uiteraard veranderen. Nederland Wereldwijd en landspecifieke pagina’s zijn een goede informatiebron. Het is daarnaast verstandig je reis te boeken met een creditcard, meer daarover in onze blog over vliegtickets boeken in coronatijd

Easyjet en Transavia hebben van de budget vliegmaatschappijen de beste voorwaarden m.b.t. het evt. omboeken van je vlucht.

Spanje

Maastricht – Gerona €58 >
Amsterdam – Malaga €84 > 

Italië

Eindhoven – Milaan €22 >
Amsterdam – Rome €60 >
Amsterdam – Napels €60 >
Maastricht – Bari €57 >

Griekenland

Amsterdam – Rhodos €92 >

Kroatië

Amsterdam – Split €60 >

Frankrijk

Amsterdam – Nice €60 >
Rotterdam – Bergerac €89 >

Hoe:

Je vindt gemakkelijk goedkope tickets met het prijsoverzicht van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. In dit geval meestal de luchtvaartmaatschappij zelf.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Stel nu een Deal Alert in voor je favoriete bestemming, schoolvakantie of speciaal voor Error Fares!

Maastricht – Gerona 19 – 26 augustus
Eindhoven – Milaan 18 – 27 juli
Amsterdam – Rome 3 – 10 augustus
Maastricht – Bari 16 – 26 augustus
Amsterdam – Rhodos 29 juli – 12 augustus
Amsterdam – Split 22 juli – 7 augustus
Amsterdam – Nice 3 – 13 augustus
Rotterdam – Bergerac 8 – 15 juli

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: