Een leuk prijsje voor wie eind maart nog een weekje weg wil. Je vliegt dan voor maar €89 retour naar het Portugese eiland Madeira vanaf Amsterdam. Er is slechts één datumcombinatie beschikbaar voor deze prijs, maar voor een kleine meerprijs heb je nog enkele opties. Je vliegt met Transavia.

Let op, TUI brengt per boeking €15 boekingskosten in rekening.

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Aankomst:

Funchal, Madeira

Bagage:

10 kg handbagage

Wanneer:

25 maart – 2 april

Hoe:

Zoek en boek de tickets bij TUI. Gebruik het handige datumoverzicht om gemakkelijk de goedkoopste data te vinden.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare!

Voorbeeld prijzen Madeira
Voorbeeld prijzen Madeira

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.