Een voordelig vliegticket tijdens de zomervakantie vinden is haast onmogelijk, daarom zijn we daar in deze periode altijd extra naar op zoek. We kwamen vandaag twee mogelijkheden tegen naar de Azoren. Ze zijn niet ideaal, maar je vliegt al voor €168 retour wat in deze periode ontzettend goedkoop is.

Op de terugweg heb je een lange overstap in Lissabon of Porto, maar zie het als een kans om kennis te maken met één van deze Portugese steden. Voor een meerprijs van €50 heb je meer keuze qua data en kun je soms ook de lange overstap ontlopen.. 

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Bestemming:

Ponta Delgada, Azoren

Bagage:

10 kg handbagage

Wanneer:

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Voorbeelddata:
24.07.2018 – 01.08.2018
09.08.2018 – 15.08.2018
en wellicht nog meer…

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal missen? Volg ons op Facebook of meld je rechtsonder op deze pagina aan voor pushberichten in je browser.

Voorbeeldboeking Ponta Delgada 24 juli - 1 augustus
Voorbeeldboeking Ponta Delgada 24 juli – 1 augustus

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.