Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Open-jaw vluchten naar Zuid-Amerika en de Caraïben al voor €240!

Leuke deal voor de flexibele reiziger. T/m mei 2022 zijn er goedkope open-jaw tickets beschikbaar naar Zuid-Amerika en de Caraïben. Je vertrekt vanaf Milaan of Rome en vliegt terug op Amsterdam. Er zijn al tickets beschikbaar vanaf €240. Er zijn mogelijkheden naar verschillende bestemmingen. Hieronder een aantal voorbeelden, maar probeer vooral ook zelf wat uit. Je kunt uiterlijk 9 juni terugvliegen.

De deal is vooral geschikt voor wie met alleen handbagage kan reizen ivm de hoge kosten die Air Europa rekent voor ruimbagage. Er zijn twee stuks handbagage toegestaan, dus als je een beetje flexibel bent moet dat lukken.

Voorbeelden:

Milaan – Medellin & Havana – Amsterdam €240 >
Milaan – Bogota & Havana – Amsterdam €243 >
Milaan – Havana & Havana – Amsterdam €244 >
Milaan – Lima & Bogota – Amsterdam €254 >
Milaan – Lima & Lima – Amsterdam €264 >
Milaan – Punta Cana & Havana – Amsterdam €269 >

Vertrek:

Milaan of Rome

Bagage:

Een stuk handbagage van maximaal 55 x 35 x 25 cm en 10 kg, plus een kleine accessoire (bijv rugtas) van max 35 x 30 x 20 cm.

Wanneer:

T/m mei 2022. Vlieg uiterlijk 9 juni terug.

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Stel nu een Deal Alert in voor je favoriete bestemming, schoolvakantie of speciaal voor Error Fares!

Mil – Punta Cana – Havana – Ams 10 – 27 mei
Mil – Lima – Bogota – Ams 5 – 27 mei
Mil – Medellin – Havana – Ams 12 – 27 mei
Milaan – Lima & Lima – Amsterdam 5 – 27 mei
Milaan – Havana – Amsterdam 5 – 27 mei
Mil – Bogota – Havana – Ams 3 – 24 meiq

COVID-19 info:

  • Voor meer reisadviezen kijk je op Nederland Wereldwijd. Voor de actuele reisrestricties per land kijk je op de website van IATA.
  • Wanneer je gaat boeken is het handig met een creditcard te betalen vanwege de extra verzekering die je dan hebt mocht er toch iets misgaan. Meer info in onze blog.

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: