Als jij de komende drie weken weg kan, dan hebben we een hele interessante Last Minute deal voor je. Vertrek morgen en vlieg al voor €295 retour naar Cancun, Mexico met een non-stop vlucht vanaf Düsseldorf. Het tarief is ook nog eens inclusief ruimbagage.

Bestemming:

Cancun, Mexico

Vertrek:

Düsseldorf Airport

Bagage:

Ruim- en handbagage

Wanneer:

17.05.2019 – 07.06.2019

Hoe:

Zoek en boek je vlucht bij Duitse touroperator L’tur Fly.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare!

Voorbeeldboeking Cancun 17 mei - 7 juni
Voorbeeldboeking Cancun 17 mei – 7 juni

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Of wil je gewoon wat foto’s van je reis delen? Meld je aan bij Facebookgroep ‘Wereldreizigers’ en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.