Ben je flexibel genoeg om binnen een paar dagen te vertrekken dan is deze deal misschien wat voor jou. Vlieg voor maar €300 retour naar Varadero, Cuba met een non-stop vlucht vanaf Düsseldorf. Vertrek op 5 juni en vlieg op 12 juni weer terug. Het tarief is inclusief 20 kg ruimbagage.  

Vertrek:

Düsseldorf Airport

Bestemming:

Varadero, Cuba

Bagage:

20 kg ruimbagage en 8 kg handbagage

Wanneer:

05.06.2019 – 12.06.2019

Hoe:

Je vindt de tickets bij het Duitse TUI.

Naar de deal
Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Varadero 5 - 12 juni
Voorbeeldboeking Varadero 5 – 12 juni

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.