Vlieg eind januari al voor €361 retour naar Fortaleza, Brazilië, non-stop met KLM vanaf Amsterdam. Het gaat om een zogenaamd ‘Startpakket’ van TUI, wat betekent dat je er ook nog eens twee overnachtingen in hotel Oasis Atlantico incl. ontbijt én de transfer naar het hotel bijkrijgt.

Na de eerste twee dagen ga je je eigen weg en hoef je er alleen maar voor te zorgen dat je op tijd terug bent voor je terugvlucht. Dit tarief is op basis van twee personen met een reisduur van 9 dagen (7 nachten). Voor een meerprijs van €60 – €100 zijn er ook in februari nog opties.

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Aankomst:

Fortaleza, Brazilië

Bagage:

23 kg ruimbagage en 12 kg handbagage

Wanneer:

Vertrek 26 of 28 januari

Hoe:

Je vindt deze reis bij TUI.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je snel op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeld-prijzen-Fortaleza

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.