Vlieg in mei en juni supervoordelig naar Fortaleza, Brazilië, non-stop met KLM vanaf Amsterdam. Het gaat om een zogenaamd Startpakket van TUI, wat betekent dat je er ook nog eens twee overnachtingen in hotel Oasis Atlantico incl. ontbijt (t.w.v. €130) én de transfer naar het hotel bijkrijgt. Ook 23 kg ruimbagage is inbegrepen. Na de eerste twee dagen ga je je eigen weg en hoef je er alleen maar voor te zorgen dat je op tijd terug bent voor je terugvlucht.

In mei en juni zijn er vele vertrekdata mogelijk voor €449 met als uitschieter 11 mei voor maar €369 retour. Dit tarief is op basis van twee personen met een reisduur van 9 dagen (7 nachten). Langere periodes zijn mogelijk tegen een meerprijs. 

Vertrek:

Amsterdam Schiphol

Aankomst:

Fortaleza, Brazilië

Bagage:

23 kg ruimbagage en 12 kg handbagage

Wanneer:

Het allergoedkoopste vertrek je op 11 mei, maar gedurende de hele maanden mei en juni zijn er ook voordelige opties.

Hoe:

Vind gemakkelijk de goedkoopste data met behulp van het datumoverzicht van TUI.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je snel op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeld prijzen Fortaleza
Voorbeeld prijzen Fortaleza

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.