Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkope vliegtickets Panama

Op zoek naar goedkope vliegtickets Panama? Op deze pagina vind je de laatste vliegticketdeals die we hebben gevonden naar dit Centraal-Amerikaanse land. Ook kun je je hieronder inschrijven voor een Deal Alert, zodat je de volgende keer direct een e-mail van ons krijgt als we goedkope tickets naar Panama vinden.

Ontvang een melding bij een nieuwe Panama deal!

Zit er even geen deal voor je bij? Zoek hier de laagste prijzen:

 

Vliegtickets Panama

In centraal Amerika, grenzend aan Costa Rica en Colombia ligt Panama. Een makkelijk te bereizen land waar je heerlijk kunt genieten. Maar dan moet je er natuurlijk eerst nog naartoe. Bij TicketTipper.nl zoeken we dagelijks naar goedkope vliegtickets en dus ook naar goedkope vliegtickets Panama. De allergoedkoopste tickets plaatsen we op onze site. Dat kunnen tickets zijn waarbij je pas over een paar maanden vliegt maar ook Last Minute tickets naar Panama. Heb je geen tijd of zin om elke dag onze site te checken voor tickets naar Panama dan kun je een Deal Alert instellen. We geven je dan een seintje als we nieuwe goedkope vliegtickets Panama op de site hebben gezet. Overigens kun je zelf ook zoeken naar tickets met de zoekmachine.

Panama

Panama is niet een heel groot land maar wel adembenemend. Veel mensen kennen Panama van het 81 km meter lange Panamakanaal wat de Caribische zee met de grote oceaan verbindt. Maar behalve deze belangrijke transportader heeft het Centraal Amerikaanse land nog veel meer te bieden.

Wat is er te zien en te doen in Panama

Panama stad

Hippe bars, leuke restaurant, smalle straatjes, gekleurde huizen. De hoofdstad van Panama is misschien wel leuker dan je van tevoren had bedacht. Casco Viejo is volgens velen het mooiste gedeelte van de stad. De koloniale wijk leent zich uitstekend voor foto’s. Probeer ‘s ochtends of aan het einde van de middag te gaan om de warmte te ontwijken. Sluit de dag af met een lekker drankje op een van de vele rooftopbars.

Coiba National Park

In de Golf van Chiriquí ligt het Coiba National Park wat bestaat uit een eilandengroep van 38 eilandjes en het water eromheen. Het staat op UNESCO’s werelderfgoedlijst en is verrassend genoeg helemaal niet zo toeristisch. Het park wordt ook wel de Galapagos van Panama genoemd dankzij de ongerepte natuur en de dieren die er leven. Wil je het park bezoeken dan kun je het beste afreizen naar Santa Catalina. De toegang van het park kost ongeveer $20.

San Blas eilanden

De San Blas eilanden zijn de eilanden die je voor ogen hebt als je droomt over een tropische paradijs. Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en kristalheldere zee, maken dit de mooiste eilandengroep van heel Panama. Het is lastig om er te komen maar wel mogelijk en het voordeel ervan is dat het nog behoorlijk ongerept is. De San Blas eilandengroep bestaat uit 378 eilanden. 49 van die eilanden worden bewoon door indianenstammen (Kuna Yala). Bij een bezoek aan de San Blas eilanden slaap en eet je bij de locals. Een heel bijzondere bestemming dus.

We kunnen nog wel even doorgaan met het opsommen van mooie bestemmingen in Panama maar leuker is het natuurlijk om alles zelf te ontdekken. Als je naar Panama afreist weet je in ieder geval zeker dat je een tropische bestemming zult treffen waar heel veel avonturen te beleven zijn maar waar je ook heerlijk kunt genieten van heerlijke tropische sferen.

Beste reistijd Panama

In Panama is er sprake van een nat en een droog seizoen. Het droogseizoen valt van december tot en met april. In mei begint het regenseizoen. Er vallen dan korte maar hevige buien. Geen reden om een reis in die tijd te mijden, er blijft nog genoeg tijd over om wat leuks te doen. In het regenseizoen is het land bovendien op zijn mooist en groenst. Het hoogseizoen voor Panama valt tussen december en april, in het droge seizoen dus. Accommodaties zijn dan duurder dan in het laagseizoen. Het hele jaar door zijn de temperaturen tropisch en eigenlijk kun je het hele jaar door dus Panama prima een bezoek brengen.

Handige links