Een hele mooie Last Minute voor wie morgen al kan vertrekken. Vlieg voor maar €255 retour voor een week naar Varadero, Cuba vanaf Brussel. Je vliegt met TUIfly, en omdat je via de Duitse touroperater L’tur FLy boekt is het ook nog eens inclusief 20 kg ruimbagage.

Vertrek:

Brussels Airport

Bestemming:

Varadero, Cuba

Bagage:

Ruimbagage + handbagage

Wanneer:

03.03.2019 – 10.03.2019

Hoe:

Je zoekt en boekt deze tickets bij het Duitse L’tur Fly. Indien nodig kun je Google Chrome gebruiken voor het vertalen van de website.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking Varadero 3 - 10 maart
Voorbeeldboeking Varadero 3 – 10 maart

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.