Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkope vliegtickets Suriname

Op zoek naar goedkope vliegtickets Suriname? Op deze pagina vind je de laatste vliegticketdeals die we hebben gevonden naar dit land. Ook kun je je hieronder inschrijven voor een Deal Alert, zodat je de volgende keer direct een e-mail van ons krijgt als we goedkope tickets naar Suriname vinden.

Ontvang een melding bij een nieuwe Suriname deal!

Zit er even geen deal voor je bij? Zoek hier de laagste prijzen:

 

Vliegtickets Suriname

Op zoek naar goedkope vliegtickets Suriname? Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk elke dag naar de allergoedkoopste vliegtickets. Er komen ook geregeld tickets naar Suriname voorbij. Het gaan dan om zowel tickets waarbij je later in het jaar vertrekt maar ook om Last Minute vliegtickets Suriname. Het is bij de laatste wel belangrijk om snel te beslissen want voor je het weet zijn de tickets uitverkocht. Om er altijd als eerste bij te zijn kun je elke dag kijken op TicketTipper.nl. We snappen dat je misschien wel wat anders te doen hebt en daarom hebben we een Deal Alert. Als je deze instelt op Suriname krijg je van ons een berichtje als we nieuwe tickets hebben gevonden. Zelf zoeken kan ook, gebruik daarvoor de zoekmachine.

Suriname

In Suriname heb je nog echt ongerepte jungle. Een perfecte bestemming dus voor avonturiers. Het land herbergt een boel verschillende geloofsovertuigingen en bevolkingsgroepen, daarom is er overal wel wat nieuws te ontdekken. Dat doe je op je dooie gemak want Surinamers houden wel van een relaxt tempo. Behalve de prachtige jungle en mooie stranden heeft Suriname ook een heftig slavernijverleden. Als je het land bezoekt Het land was van 1667 tot 1954 een kolonie van Nederland en daardoor zijn er nog veel Nederlandse invloeden te zien. Van de straatnamen tot de taal. Naast Nederlands worden er in Suriname nog 19 andere talen gesproken.

Wat is er te zien en te doen in Suriname

In een land als Suriname is er genoeg te zien. Het is een van de groenste landen ter wereld en een echte aanrader om te bezoeken. Een paar highlights op een rij:

Paramaribo

De hoofdstad van Suriname is een plaatje om te zien. De koloniale stad zorgt ervoor dat je fototoestel overuren maakt. Het voelt eigenlijk meer als een dorp dan als een stad. Iedereen kent iedereen. In de stad is het gezellig om aan de waterkant een biertje te drinken. Het is de plek waar locals elkaar ontmoeten en roddels uitwisselen. Paramaribo is de plek waar je meer te weten komt over de geschiedenis in Fort Zeelandia. Leuk om te bezoeken is de vogeltjesmarkt op zondagochtend.

Boven Suriname

Gek genoeg ligt Boven Suriname in het zuiden van Suriname. Dit is de plek waar je door de safari van dorp naar dorp kunt trekken dwars door de jungle. Je kunt hier in een uitgeholde boomstam over de rivier varen, watervallen bekijken, wandelingen maken door het bos of gewoon genieten in je hangmat.

Galibi

Zin om naar het strand te gaan? Dan is Galabi the place to be. Naast parelwitte zandstranden en wuivende palmbomen is dit ook de plek waar reuzenschildpadden hun eieren leggen. Een heel bijzondere bestemming dus.

Bigi-Pan

Bigi-Pan is het grootste meer in Suriname. Hier kun je overnachten op een huisje in het water. Deze plek is speciaal vanwege de vogeltrek. Liefhebbers van vogels en vissers kunnen hier hun hart ophalen. Je kunt hier ook kaaimannen zien.

Eten en drinken in Suriname

Je las al dat er in Suriname veel bevolkingsgroepen wonen. Dat betekent ook dat de keuken een lekkere mengelmoes van gerechten is. Indisch, Afrikaanse, Javaans, Chinees, Nederlands, Portugees Indiaanse invloeden vind je allemaal terug op je bord. Het bekendste Surinaamse gerecht is roti, een goede tweede plek wordt ingenomen door rijst met vis en natuurlijk is er fruit in overvloed. Qua drank zijn er veel alcoholische versnaperingen te vinden zoals bier en ook alle bekende frisdranken zijn te verkrijgen. Ook koffie en thee zijn alom aanwezig.

Beste reistijd Suriname

De beste reistijd voor Suriname zijn de maanden februari, maart, september en oktober omdat er dan het minste neerslag valt. Als je een beetje regen niet erg vindt kan het land het hele jaar door bezocht worden dankzij de aangename temperaturen.

Handige links