Een mooie deal voor de echte koopjesjager die graag extra moeite doet om wat te kunnen besparen. Dankzij een promotie van Scoot vlieg je momenteel al voor €364 retour van Athene of Berlijn naar verschillende Australische steden. Combineer dit met een vlieg- of busticket naar één van deze steden en je reist al naar Australië voor maar €444 retour vanaf Nederland. 

Wil je gebruik maken van deze deal voer dan bij het zoeken op de site van Scoot de promotiecode NEED2FLY in voor tot 25% korting op het standaard tarief.

Voorbeelden aansluitende vluchten:
Amsterdam – Berlijn €100
Düsseldorf – Berlijn €70

Eindhoven – Athene €81

Per Flixbus:
Flixbus Amsterdam – Berlijn €59

Bestemming:

Verschillende Australische steden

Vertrek:

Berlijn of Athene

Bagage:

Alleen handbagage. Wil je ruimbagage bijboeken dan komt er ongeveer €50 per enkele reis bij. 

Wanneer:

We vonden de goedkoopste data in oktober/november 2018 en februari/maart 2019

Hoe:

Zoek en boek bij Scoot en voer voor het zoeken de promotiecode in.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare!

Voorbeeldboeking Athene - Perth 11 - 28 februari
Voorbeeldboeking Athene – Perth 11 – 28 februari
Voorbeeldboeking Berlijn - Perth 6 - 22 november
Voorbeeldboeking Berlijn – Perth 6 – 22 november

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.