Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkope vliegtickets Australië

Op zoek naar goedkope vliegtickets Australië? Op deze pagina vind je de laatste vliegticketdeals die we hebben gevonden naar dit land. Ook kun je je hieronder inschrijven voor een Deal Alert, zodat je de volgende keer direct een e-mail van ons krijgt als we goedkope tickets naar Australië vinden.

Ontvang een melding bij een nieuwe Australië deal!

Zit er even geen deal voor je bij? Zoek hier de laagste prijzen:

 

Vliegtickets Australië

Een heleboel mensen hebben als wens om eens in hun leven Australië te bezoeken. Het land dat zo ver weg ligt en erg tot de verbeelding spreekt. De gigantische ‘Outback’, het Sidney Opera House en de prachtige stranden. Wie wil dat nou niet zien?

Een reis naar Australië is nooit goedkoop, maar het kan wel eens minder kosten dan je denkt. Wij zoeken namelijk elke dag naar goedkope vliegtickets Australië. Omdat we dat op onze eigen manier doen, vinden we tickets die je ergens anders niet zo gauw zult vinden

Dat kan dit je zomaar honderden euro’s schelen. Dat is nog eens een leuk begin van je reis!

Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vliegtickets Australië die we vinden? Dan kun je het beste ons Deal Alert instellen. Je krijgt dan een seintje als we nieuwe tickets hebben gevonden. Handig!

Australië

Veel mensen dromen van een rondreis Australië. Terecht, want het is een land dat op de bucketlist van iedere reiziger zou moeten staan. Je vindt er woestijnen, subtropische regenwouden, mooie steden en natuurlijk het wereldberoemde Great Barriër Reef. En wat te denken van dieren die je alleen ‘Down Under’ kunt vinden? Koala’s, kangoeroes en de schattige quokka, maar ook bijzonder vissen, slangen en spinnen. Australië is een geweldig reisland voor echte avonturiers maar ook als je op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie kun je op het continent prima terecht.

Beste reistijd Australië

Australië is een enorm land dat verschillende klimaten kent. Het is dan ook lastig om voor het hele land een exacte beste reistijd aan te wijzen. Eigenlijk kun je er het hele jaar prima naar toe, het ligt er dus even aan waar in Australië je moet zijn.

Midden van Australië
Van mei tot en met oktober is het goed toeven in het midden van het land. Je kunt dan bijvoorbeeld Ayers Rock en Alice Springs goed bezoeken. In juli en augustus is het het koelst met temperaturen tussen de 15 en 20 graden overdag en 0 graden ‘s nachts. In de periode na oktober kan het heel heet worden in het midden van Australië en het is beter om die periode te mijden.

Noorden van Australië
Ook het noorden van Australië bezoek je het beste in de maanden mei tot en met oktober. Het is dan namelijk het droge seizoen. Het mooie weer kun je gebruiken om lekker rond te reizen door de outback of te relaxen op de stranden van Darwin.

Noordoostkust Australië
Zomer in Nederland? Dan is de tropische noordoostkust van Australië een aanrader. Dit is waar je heerlijk kunt genieten van de mooie stranden, kunt snorkelen of duiken in het Great Barrier Reef en kunt wandelen door het regenwoud.

Handige links