Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Wow! Nieuw-Zeeland of Australië al voor €415 retour vanaf Parijs!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Een mooie deal voor de flexibele reiziger. Op dit moment zijn er ontzettend goedkope tickets te vinden naar Australië en Nieuw-Zeeland vanaf Parijs. Je vliegt al voor €415 retour naar Christchurch en voor €451 retour naar Sydney.

Het is niet om de hoek, maar er zijn veel manieren om in Parijs te komen. Je kunt natuurlijk vliegen naar Parijs of met de trein, maar de goedkoopste optie is per Flixbus

Er zitten ook vluchten bij met een lange overstap in Guangzhou. Je kan deze evt. gebruiken als een welkome onderbreking van je lange reis. China Southern biedt namelijk gratis accommodatie of een tour van de stad aan tijdens overstappen van 8 uur of langer. 

Bestemming:

Christchurch Vanaf €415 >
Auckland Vanaf €461 >

Sydney Vanaf €451 >
Brisbane Vanaf €453 >
Adelaide Vanaf €479 >

Vertrek:

Parijs-Charles de Gaulle

Bagage:

Ruim- en handbagage

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Stel een Deal Alert in en ontvang een e-mail zodra er een deal wordt geplaatst naar de bestemming(en) van jouw keuze.

Voorbeeldboeking Christchurch
Voorbeeldboeking Adelaide
Voorbeeldboeking Auckland
Voorbeeldboeking Brisbane
Voorbeeldboeking Sydney

 

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: