Dankzij een sale van Fiji Airways vlieg je uiterlijk t/m 12 maart goedkoop van Californië naar het exotische Fiji. Hierdoor kun je al voor €638 retour een bezoek brengen aan zowel Los Angeles of San Francisco als Fiji door twee retourtickets te combineren. Deze combinatie is mogelijk in mei en juni.

Je vertrekt in dit voorbeeld vanaf Frankfurt. Uiteraard kun je deze reis ook maken vanaf andere vliegvelden, maar dan ben je wel een stuk duurder uit.

Bestemming:

Frankfurt – San Francisco €302 > 
San Francisco – Nadi €336 >

Frankfurt – Los Angeles €313 >
Los Angeles – Nadi €336 >

Vertrek:

Frankfurt Airport

Bagage:

Frankfurt – Californië: Alleen handbagage
Californië – Fiji: Ruim- en handbagage

Wanneer:

Mei en juni

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal

Geen deal meer missen? Lees onze tips om er voor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe deal of Error Fare! 

Voorbeeldboeking San Francisco 10 - 27 mei
Voorbeeldboeking San Francisco 10 – 27 mei
Voorbeeldboeking San Francisco - Nadi 14 -21 mei
Voorbeeldboeking San Francisco – Nadi 14 -21 mei
Voorbeeldboeking Los Angeles 6 - 27 mei
Voorbeeldboeking Los Angeles 6 – 27 mei
Voorbeeldboeking Los Angeles - Nadi 13 - 21 mei
Voorbeeldboeking Los Angeles – Nadi 13 – 21 mei

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Gratis €25 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €25 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.

Word lid van Facebookgroep ‘Wereldreizigers’

Op zoek naar een mooie route voor je rondreis, de beste periode om een land te bezoeken of die ene bezienswaardigheid die niet in de reisgids staat? Meld je aan bij Facebookgroep Wereldreizigers en ontmoet andere reizigers om tips, tricks, foto’s & ervaringen mee uit te wisselen.