Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkope vliegtickets Canada

Op zoek naar goedkope vliegtickets Canada? Op deze pagina vind je de laatste vliegticketdeals die we hebben gevonden naar dit uitgestrekte land. Ook kun je je hieronder inschrijven voor een Deal Alert, zodat je de volgende keer direct een e-mail van ons krijgt als we goedkope tickets naar Canada vinden.

Ontvang een melding bij een nieuwe Canada deal!

Zit er even geen deal voor je bij? Zoek hier de laagste prijzen:

 

Vliegtickets Canada

Het staat bij heel veel mensen op de bucketlist en misschien ook wel op die van jou, een reis naar Canada. De uitgestrektheid van het land in combinatie met de prachtige natuur en de super vriendelijk bevolking maken dit land een perfecte bestemming voor een mooie reis. Vliegtickets naar Canada kunnen best aan de prijs zijn, daarom loont het om te wachten op een mooie aanbieding. Zeker als je van plan bent met meerdere mensen op reis te gaan. Bij TicketTipper.nl houden we elke dag alle aanbiedingen in de gaten en zoeken we voor jou dagelijks naar de goedkope vliegtickets Canada. Het enige wat je nog hoeft te doen is te klikken op de link om je ticket te boeken. Makkelijk toch?

Last Minute vliegtickets Canada

Niet iedereen heeft zin om zijn of haar reis ver van tevoren te plannen. Daarom zoeken wij ook handmatig naar de beste last minute vliegtickets . Als we ze vinden zijn het vaak wel tickets waarbij je snel moet handelen, want ze zijn snel weer weg. Maar als je een beetje flexibel bent in je reistijden en snel beslist kan een last minute vliegticket Canada je wel honderden euro’s schelen! Dat geld kun je dan in Canada mooi besteden aan de entreetickets van een natuurpark bijvoorbeeld. Heb je geen zin om elke dag naar onze website te surfen om te kijken of er tickets naar Canada zijn bijgekomen, dan kun je je inschrijven voor het Deal Alert. Je krijgt dan een seintje als we goedkope vliegtickets naar Canada hebben gevonden.

Canada

Canada is een land dat zich uitstekend leent voor een lange reis. Het is namelijk een enorm groot land waar heel veel te zien is. Vooral voor natuurliefhebbers is Canada al sinds jaar en dag een echte droombestemming. Veel mensen kiezen ervoor het land te doorkruisen met een camper of een auto en onderweg een of meerdere natuurparken te bezoeken. Terecht, want de natuurparken van Canada behoren tot de mooiste ter wereld.

Natuur in Canada

Canada is één van de dunst bevolkte landen ter wereld. Er is daarom lekker veel ruimte voor de natuur én voor wilde dieren. Altijd al een beer in het wild willen spotten? In Canada is de kans erg groot dat het lukt. In het noorden van Canada leven zelfs ijsberen. Verder kun je in Canada de mooiste blauwe meren zien en natuurlijk een bezoekje brengen aan de tot de verbeelding sprekende Niagara Watervallen.

Steden in Canada

Als je met het vliegtuig naar Canada reist land je natuurlijk niet direct midden in een natuurpark, maar eerst in een grote stad. Ottawa, Montréal, Toronto of Calgary bijvoorbeeld. Om even bij te komen van de lange vliegreis is het leuk om een paar dagen in de grote stad te blijven, want ook hier is een hoop te zien en te beleven. Als je eenmaal bent bijgekomen kun je weer verder met je reis.

Bevolking van Canada

In Canada leven zo’n 32 miljoen mensen. Dat lijkt misschien veel, maar als je kijkt naar de oppervlakte van het land zijn het erg weinig mensen. Meer dan 90% van alle inwoners stamt af van immigranten. Dat maakt Canada een enorme smeltkroes van culturen. In grote delen van Canada wordt Engels gesproken maar er zijn ook regio’s waar het Frans de voertaal is. Misschien heb je het wel eens gehoord, maar Canadezen zijn een supervriendelijk volk. Ze bedanken elkaar veel en zijn erg behulpzaam. Vergelijk een Canadees nooit met een Amerikaan, Canadezen zijn namelijk erg trots op hun cultuur en een vergelijking met iemand uit de States wordt opgevat als een belediging.

Beste reistijd Canada

Als je van plan bent naar Canada te gaan om de parken te bezoeken zonder al teveel sneeuw, dan kun je het beste tussen maart en oktober die kant op reizen. Ga je juist naar Canada voor de sneeuw dan kun je het beste kiezen voor een reis in de wintermaanden. Denk er wel aan dat in Canada extreem lage temperaturen kunnen voorkomen. -20 graden is geen uitzondering in de winter. Het kan er zelfs -40 graden worden. In het zuidwesten van Canada is het het warmst. Daar komt het het hele jaar niet onder de 0 graden.

Op zoek naar goedkope vliegtickets Canada? Houdt dan onze website in de gaten of stel een Deal Alert in.

Handige links