Wow! Hele mooie prijzen van de enige 5* luchtvaartmaatschappij van Europa, Lufthansa. Je vliegt met deze airline en haar partners al voor €250 retour naar vele bestemmingen in Canada.

Er is het hele jaar ruime keuze in data m.u.v. de vakantieperiodes. Zoek goed door het aanbod want er zijn grote verschillen in vluchtduur. Het tarief is beschikbaar t/m 13 maart of zolang de voorraad strekt. 

Vertrek:

Amsterdam Schiphol
– Hoe kom je er?
– Goedkoop en gratis parkeren

Bestemmingen:

Calgary Vanaf €250 >
Toronto Vanaf €259 >
Ottawa Vanaf €262 >
Vancouver Vanaf €268 >
Montreal Vanaf €272 >
en meer…

Bagage:

23 kg ruimbagage en 8 kg handbagage

Wanneer:

Het hele jaar m.u.v. de vakantieperiodes.

Hoe:

Je vindt de tickets met de zoekmachine van Skyscanner. Ga niet uit van de prijzen in het maandoverzicht, deze worden niet goed geladen. Probeer je favoriete data gewoon uit. 

Naar de deal

Geen deal missen? Volg ons op Facebook of meld je rechtsonder op deze pagina aan voor pushberichten in je browser. (Nog niet beschikbaar voor iPhone)

Voorbeeldboeking Calgary 3 - 17 november
Voorbeeldboeking Calgary 3 – 17 november
Voorbeeldboeking Toronto 4 - 11 december
Voorbeeldboeking Toronto 4 – 11 december
Voorbeeldboeking Ottawa 3 - 13 november
Voorbeeldboeking Ottawa 3 – 13 november
Voorbeeldboeking Vancouver 10 - 25 november
Voorbeeldboeking Vancouver 10 – 25 november
Voorbeeldboeking Montreal 10 - 17 november
Voorbeeldboeking Montreal 10 – 17 november

Accommodatie:

Kijk voor accommodatie op de website van Trivago. Deze vergelijkt meer dan 1 miljoen hotels op ruim 250 verschillende boekingssites. Zo ben je altijd het goedkoopste uit.

Een andere goed tip is Secret Escapes. Hier vind je spectaculaire aanbiedingen van luxe hotels. Altijd even een kijkje waard, wie weet wat er tussen zit.

Gratis €30 reistegoed van Airbnb? Meld je aan via deze link en ontvang maar liefst €30 krediet om te besteden aan je eerste boeking! Unieke locaties en vaak goedkoper dan een hotel.