Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

San Diego, Californië voor maar €339 retour vanaf Düsseldorf!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vlieg in juni voor maar €339 retour naar San Diego, Californië vanaf Düsseldorf met SWISS. Er zijn voor deze spectaculaire prijs slechts enkele data beschikbaar, allen met vertrek op 9 juni.

Vertrek:

Düsseldorf Airport
– Hoe kom je er?
– Goedkoop en gratis parkeren

Aankomst:

San Diego, Verenigde Staten

Bagage:

23 kg ruimbagage en 8 kg handbagage

Wanneer:

Er zijn diverse data mogelijk, allemaal met vertrek op 9 juni.

Onderstaande data zijn voorbeelden, de data veranderen continu en zijn soms maar een dag beschikbaar. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een goedkope datum mag je altijd contact met ons opnemen.


Voorbeelddata:
09.06.2017 – 16.06.2017
09.06.2017 – 23.06.2017 
09.06.2017 – 30.06.2017
en enkele meer…

Hoe:

Zoek je tickets met behulp van de zoekmachine van Skyscanner. Deze vergelijkt alle ticketaanbieders en toont je de goedkoopste optie. Klik vervolgens door naar de aanbieder.

Naar de deal >

Geen deal missen? Volg ons op Facebook of meld je rechtsonder op deze pagina aan voor pushberichten in je browser. (Nog niet beschikbaar voor iPhone)

Voorbeeldboeking San Diego 9 - 23 juni
Voorbeeldboeking San Diego 9 – 23 juni

Een andere goede tip is Secret Escapes. Hier vind je spectaculaire aanbiedingen van luxe hotels. Altijd even een kijkje waard, wie weet wat er tussen zit.

Autohuur:

Het zoeken van een huurauto kun je het beste op Rentalcars.com doen. Hier worden meer dan 800 autoverhuurbedrijven op 49.000 locaties met elkaar vergeleken. Zo betaal je altijd het goedkoopste tarief.

Sunnycars is een goede optie voor wie zo min mogelijk risico wilt lopen bij het huren van een auto. Je huurt een optimaal verzekerde auto voor een scherp tarief zonder eigen risico of verborgen kosten.

Word lid van Facebookgroep Wereldreizigers en kom in contact met andere reizigers. Deel je ervaring en wissel tips & trucs uit. 

Volg ons:

Laatste deals: