Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Amsterdam Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol is met afstand het grootste vliegveld van Nederland en was in 2015 met ruim 58 miljoen passagiers de vijfde luchthaven van Europa. Schiphol heeft zes start- en landingsbanen en bijna honderd verschillende luchtvaartmaatschappijen doen de luchthaven aan.

Hoe kom je er?

Schiphol is prima bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Meer informatie vind je op de pagina Amsterdam Schiphol: Hoe kom je er?

Goedkoop of gratis parkeren

Rond Schiphol heb je vele opties voor lang parkeren. We hebben onderzocht hoe je het meest voordelig uit bent. Het kan zelfs gratis. Voor uitgebreide informatie kijk je op onze pagina Goedkoop of gratis parkeren bij Amsterdam Schiphol.

Eten, drinken en winkelen

Schiphol Airport heeft in totaal zo’n 75 horecagelegenheden en meer dan 100 winkels. Ben je van plan te shoppen? Vraag dan de gratis kortingsbon van €5 aan.

Internet

Op Schiphol Airport kun je gebruik maken van gratis internet. Maak verbinding met draadloos netwerk (SSID) “Airport_Free_Wifi”. Vervolgens zal je browser de portaalpagina openen. Hier accepteer je de gebruikersvoorwaarden en kies je voor Free Wi-Fi. Je kunt tegen betaling gebruik maken van sneller internet via wifi of een computer in één van de Internet Centres gebruiken.

Bagagekluizen

Schiphol Airport heeft op vele plekken bagagekluizen beschikbaar. De kosten zijn afhankelijk van de afmeting van de kluis. Je hebt al een kluis vanaf €6 per dag.