Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Schiphol?

Amsterdam Schiphol is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Met de bus

Er zijn maar liefst 24 buslijnen die Schiphol met de omliggende plaatsen verbinden. Ze stoppen op Schiphol Plaza, recht voor de aankomst- en vertrekhal. Gebruik 9292.nl om je reis naar de luchthaven te plannen.

Met de trein

Met de trein naar Schiphol reizen is ideaal aangezien je recht onder het vliegveld aankomt. ’s Nachts rijdt er één keer per uur een trein op het traject Utrecht – Amsterdam – Schiphol – Leiden – Den Haag – Delft en Rotterdam. Kijk op 9292.nl of NS.nl om je reis te plannen.

Mocht je niet over een NS abonnement of kortingskaart beschikken, dan kan het lonen om een dagkaart aan te schaffen. Regelmatig zijn er acties waarbij deze kaarten voor zo’n €15 – €20 euro in de aanbieding zijn. Deze vind je meestal in de Spoordeelwinkel van de NS.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Amsterdam Schiphol. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf iedere locatie in Nederland. Je bent er tot 70% goedkoper uit dan via de meter. Vul je adres in op de website en je ziet direct wat het je kost.

Met de auto

Amsterdam Airport Schiphol is prima bereikbaar met de auto.

Het navigatieadres voor het vliegveld is:
Ceintuurbaan Zuid Schiphol
Haarlemmermeer

Reistijden met de auto

Arnhem – 1 uur 10 minuten
Eindhoven – 1 uur 15 minuten
Groningen – 1 uur 45 minuten
Rotterdam – 40 minuten
Zwolle – 1 uur 10 minuten

Parkeren

Ga je zelf met de auto, dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor kort en lang parkeren bij Schiphol vind je op onze pagina Goedkoop parkeren Schiphol.

Vanuit België naar Schiphol

Vanuit Brussel en Antwerpen kun je met de trein vanaf €29 enkele reis naar Schiphol reizen. Je ticket boek je bij NS International.

Een goedkopere optie is reizen met Flixbus. Hier boek je al een enkeltje naar station Amsterdam Sloterdijk voor €9. Vanaf Sloterdijk kun je dan het laatste stukje naar de luchthaven met de trein voor €3,50. Voor zowel de trein als bus vanuit België geldt, hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper.