Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Bremen Airport

De luchthaven van Bremen is een internationale luchthaven die gelegen is bij de stad Bremen in Duitsland. Het vliegveld zelf ligt op slechts 3,5 km ten zuiden van de stad. De stad is 100% eigenaar van de luchthaven.

In 2008 handelde Bremen Airport bijna 2,5 miljoen passagiers af. Vanaf dit vliegveld vlieg je naar meer dan 30 bestemmingen over de hele wereld. Meer dan 15 verschillende luchtvaarmaatschappijen vliegen op de luchthaven van Bremen.

Hoe kom je er?

De luchthaven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Uitgebreide informatie vind je op de pagina Bremen Airport: Hoe kom je er?

Parkeren

Indien je zelf met de auto komt wil je hem natuurlijk ergens kunnen parkeren, en dat liefst niet te duur. Dat hoeft ook helemaal niet. Op de pagina Parkeren bij Bremen airport kan je hier meer informatie over vinden.

Eten, drinken en winkelen

Op Bremen Airport vind je meer dan 10 horecagelegenheden en verschillende winkels. Dus honger hoef je niet te hebben en terwijl je wacht kan je rustig een beetje winkelen.  Volg de links voor een overzicht van het aanbod.

Internet

Dankzij een samenwerking met het Duitse Telekom kan je in de luchthaven van Bremen gratis 3 uur gebruik maken van het internet. Je hoeft enkel het Wifi netwerk TELEKOM te selecteren in je instellingen en je in te loggen.

Bagagedepot

Het vliegveld beschikt over kluisjes. Hier kun je veilig je spullen achterlaten.