Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Bremen Airport?

Openbaar vervoer

Met de trein kan je vanaf €20 voor een enkele reis naar het vliegveld van Bremen. Hier geldt ook, hoe vroeger je boekt hoe voordeliger het is. Via de website van NS International  kan je snel en makkelijk je tickets boeken.

Vanuit het hoofdstadion in Bremen kan je met het openbaar vervoer rechtstreeks naar de luchthaven. Hiervoor neem je tram 6 in het treinstation zelf. Deze tram vertrekt elke 10 minuten en komt 15 minuten later toe in de luchthaven. Een enkeltje kost je €2,80. Verdere informatie kan je vinden op de website van Bsag.

Ook met de Flixbus kan je naar Bremen airport. Hiermee kan je al voor € 15, voor een enkeltje, van Amsterdam naar het hoofdstation (trein) naar Bremen reizen. Van hieruit is het nog een korte rit met tram 6 tot aan de luchthaven.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Bremen Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf elke lokatie in Nederland. Je bent er tot 70% goedkoper uit dan via de meter. Je kunt van te voren precies zien wat het je gaat kosten door op de website je adres in te vullen, dus geen verrassingen achteraf.

Met de auto

Bremen Airport, dat trouwens heel dicht bij het centrum van de stad ligt, is gemakkelijk te bereiken met de auto. Volg de symbolen van de luchthaven die je bij alle afritten vindt om naar de terminals te rijden.

Het navigatieadres van de luchthaven is:
Flughafen Bremen GmbH
Postfach 28 61 52
28361 Bremen

Reistijden met de auto
Amsterdam – 3 uur 45 minuten
Arnhem – 3 uur 15 minuten
Eindhoven – 4 uur
Groningen – 2 uur
Rotterdam – 4 uur 15 minuten
Zwolle – 2 uur 40 minuten

Lang parkeren

Als je met je eigen auto naar de luchthaven rijdt zal je de opties moeten bekijken voor lang parkeren en hier een keuze uit maken. Uitgebreide informatie met tips vind je op onze pagina Parkeren bij Bremen Airport.